Wokken
wp0856292e.png
wp419004a6.png
wpdf640eb3.png
Design by S&E Webdesign
wpe05e5e09.png
wp5e5e2bde.png
wp72cb270e.png
wpa2653756.png
wp52c9ee12.png
wp35ad4669.png
wpd75b184b.png
wp5c6d89e0.png
wpcc846e7e.png
Wok Buffet

Van vrijdag t/m zondag kunt u gebruik maken van ons all-inclusive wok buffet. Een zeer uitgebreid onbeperkt buffet waarbij alles all-in is.
Voor een vaste prijs kunt u 2,5 uur onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten. Inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie of thee. (uitgezonderd gedestilleerd).

Ons buffet bestaat uit:
Soep:
Dagelijks staan er 2 soorten soepen klaar bij het buffet

Warm-buffet:
U kunt kiezen uit traditionele Oosterse gerechten die klaarstaan in ons rijkelijk gevulde warmbuffet. Zoals: Dim-Sum hapjes, Nasi, Saté, Babi Pangang, Thaise kip, Cha Sieuw, shaomy en nog veel meer specialiteiten.

Wok-buffet:
Ons wok-buffet met grote keuze uit Vis, vlees, gevogelte en groente. U stelt uw eigen bord met ingrediënten samen waarna u deze laat bereiden door onze Chef-koks met een van de vele sauzen die u zelf uitkiest.

Tepanyakki-buffet:
Voor op de bakplaat heeft u ruime keuze uit verschillende soorten vis en vlees zoals biefstuk en zalm. Die worden bereid op de bakplaat.

Nagerecht:
Voor het nagerecht is er ruime keuze uit diverse soorten vers fruit en ijs dat u kunt versieren met slagroom en chocoladesaus. Daarnaast kunt u ook gerust een kopje thee of verschillende soorten koffie nemen.
wok sauzen

1. Zoetzure saus
Zoetzure saus op basis van vruchten en verse gember. Ideaal bij alle vlees soorten.

2. Knoflook saus
Lekkere saus op basis van verse knoflook. Deze saus kunt u combineren met de andere sauzen. Knoflooksaus past overal wel bij.

3. Oestersaus
Hartige saus gemaakt van oesterextract. Deze saus past goed bij groenten en seafood.

4. Tausi Saus*
Saus op basis van knoflook, zwarte sojabonen en witte peper. Ideaal bij alle vleessoorten.

5. Gon Bao Szehuan saus **
Lichtpittige saus op basis van chilipeper, gember en knoflook. Deze saus is licht zoet van smaak en past bij zowel vlees en Seafood.

6. Thaise chili saus ***

Pittige saus op basis van kerriepoeder, gember en kokosmelk. Ideaal voor alle vleessoorten.

* = pittig
** = redelijk pittig
*** = heel pittig
wpa57a1d66.png
wp60bc17e1.png
Klik hier voor wok tips en de prijzen
wp5533b116.gif